Novi Sad
26.04.2011.
10:14 > 10:16
Koristeći višegodišnji problem nedostatka parkinga u gradu, pojedini Novosađani pokušavaju da iskoriste to što imaju garažu ili više prostora, da susedima i drugim sugrađanima iznajme prostor za parkiranje.
  • Crtač

    27.04.2011 12:50
    Nije po PS-u
    Sve što nije u nadležnosti PS je nelegalno. Zato ljudi, plaćajte drugovima da mogu da nastave sa crtanjem na betonu i ostalim pogodnim površinama. Moraju se iskazati negde umetničke vrline vrlog nam PS-a.
  • h1n1

    27.04.2011 09:22
    ovaj
    jeknić će da nam uvede pretplatu za apolo tv, stručnjak po meri dr pajtića
  • TT

    26.04.2011 15:41
    problem
    sa izdavanjem garaža i parking mesta je u tome što praktično ne možete biti vlasnik parking mesta, po njihovom viđenju, dok garaže možete. ali izdavanjem garaže ovako na crno vi vršite promet na koji ne plaćate porez. doći ćemo na ono ko hrvati što ne smeju komšiji da poprave nešto besplatno.
    Dobro, ne smeju da se izdaju garaže bez prijave i ugovora i plaćanja poreza,
    *
    a šta ćete sa 30ak hiljada bosanaca koji žive po iznajmljenim stanovima bez ikakvog papira i prijave boravka?
    *
  • semtex

    26.04.2011 15:05
    gradjani
    Gradjani treba samo da blokiraju fizicki ovu famoznu ustanovu i gradsku kucu dok stoka ne podnese ostavke.Jos malo pa ce vam oni izdavati gradjevinske i upotrebne dozvole za vasu garazu.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    26.04.2011 13:06
    aha
    naravno da su hostapleri,a to cemo im svima pokazati na sledecim izborima svojm glasovima za odlucno NE.Naravno da su paraziti,jer kada kupite stan,placate uredjenje gradjevinskog zemljista,placamo kontejnere ,kante za smece i uredjenje i izgradnju parkinga oko zgrade,i onda paraziti dodju i zabodu i iscrtaju pravougaonike i naplacuju,e to je nelegalno.A da nije mozda nelegalno izdavati i sobu i stan ,posto vec u gradu postoje hoteli koji se bave tim poslom.A da nije mozda nelegalno voziti se u svom automobilu,jer postoji GSP,a mozda je i nelegalno voziti se ulicom po asfaltu jer postoji JKP parking servis pa su ga ofarbali ,da im ne ostecujemo farbu.......
  • nidinaraparkingservisu

    26.04.2011 11:37
    Gospoda iz grada za privatnu svojinu saznaju samo kad treba da se naplati porez :-)
  • 26.04.2011 11:33
    hahahahahah
  • dođi juče po imenovanje

    26.04.2011 11:18
    Jeknić će ih sve objaviti imenom i prezimenom na TV APOLO kad na vrbi zasvrbi :-))))))))
  • 26.04.2011 11:07
    Ovaj Jeknić je stvarno biser. Šta li nas sve čeka kad bude na televiziji? Da li je on nekad čuo za privatnu svojinu ili je sve gde se može nešto naplatiti njegovo i njegovih političkih istomišljenika.
  • Vukajlo

    26.04.2011 10:56
    Znaci, ako moj komsija ima garazu u vlasnistvu a nema automobil on tu istu garazu ne moze na primer izdati meni za 30 evra mesecno? Ja ne vidim nista sporno u tome da neko nekome izda garazu ili deo svog dvorista kao sto se izdaju recimo stanovi ili lokali. Da nece sada mozda Poslovni prostor da izadje sa izjavom tipa "izdavanje lokala nelegalno jer jedino Poslovni prostor na teritoriji grada ima pravo da naplacuje izdavanje poslovnog prostora". Nego, neka oni iz Parking servisa ganjaju onu ciganiju koja na bulevaru Mihajla Pupina i oko bolnice naplacuje parking iako svaki put uredno posaljem SMS Parking servisu. Kada sam im jednom skrenuo paznju na to rekli su mi da to nije u njihovoj nadleznosti.
  • TT

    26.04.2011 10:40
    pa nego
    parking servis ima tapiju na reč parkiranje, svaki put kada to izgovorite, morate platiti PSu dinar.
    Parking Servis, naš blaženi, takođe vrši nezakonitu naplatu parkiranja na pojedinim mestima gde je mali đokica smislio da bude parking, a kolovoz izgrađen po propisima pokazuje da tu ne može biti parking. primer maxima gorkog od karibika do sremske ulice, to do BUS stanice nije nikada bio parking niti može biti, ali oni su povukli linije.
    Nacrtajte parking i u srednjoj traci na bulevaru oslobođenja, jeste videli koliko automobila tu može stati? ili na trgu slobode oko miletića? dušu dalo za crtanje.
  • 156Vladimir

    26.04.2011 10:38
    Kakvi su hostapleri ovi iz Parking servisa!!!
    Nikad im necu platiti "doplatnu kartu",mogu samo da me mrze!!! :-)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna